Marcel Oostveen

3 Gebeurtenissen gehouden

Marcel levert! Marcel levert meer dan resultaat alleen. Resultaat als gevolg van een gezamenlijke teaminspanning, daar is waar hij voor gaat! Met zijn jarenlange ervaring in rollen als ScrumMaster, (Agile) coach, projectmanager, maar belangrijker, goede collega, weet hij om het maximale uit teams teams te halen. En dat niet alleen sociaal, maar vooral ook technisch. Marcel motiveert, coacht en stimuleert om het beste uit zichzelf en anderen te halen, maar is niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken. Moderne ontwikkel technieken, tools, methodieken zijn mij bekend, maar ook risico management en onderhandelen behoort tot zijn ervaring. 

De laatste 10 jaar is hij bezig met Agile in diverse rollen, zoals agile coach en/of agile transformatie coaches. Ook als Quality Master (in Scaled Agile omgevingen) helpt zijn adaptief vermogen om meer uit de teams te halen.

Hij is in staat om de brug te slaan tussen de meer klassieke denkwijzes in PPM processen en de Agile werkwijze, van basis scrum tot en met de route naar DevOps, zodat op alle niveau’s duidelijk is wat wanneer opgeleverd gaat worden.

Marcel is een vriendelijke, energieke persoonlijkheid, betrouwbaar en doelgericht. Hij is innovatief en inspirerend in zijn denkwijzes en voorkomen.


Daarnaast is Marcel jouw begeleider in personal agility. Een combinatie tussen persoonlijk leiderschap, NLP, Covey, agile en Devops toegepast of persoonlijke effectiviteit.

Aankomende evenementen
Afgelopen evenementen