Scrum Foundation training

De wereld verandert voortdurend en organisaties zoeken naar manieren om mee te veranderen - om flexibel te worden. Bij Innspire Academy weten we dat agile principes, praktijken en waarden individuen en teams in staat stellen om de manier waarop ze werken duurzaam te transformeren. Deze Scrum Foundations-cursus is ontworpen om u kennis te laten maken met de waarden en principes die zijn vastgelegd in het Agile Manifesto, evenals het raamwerk dat is gedefinieerd door de Scrum Guide. Dit is een betaalbaar, schaalbaar en aanpasbaar aanbod dat wordt gegeven door een ervaren coach vanuit de Scrum Alliance-gemeenschap, een van de meest gevestigde professionele certificeringsorganisatie in de agile-beweging.

Woon deze live online of persoonlijke cursus bij die wordt gegeven door de door Scrum Alliance goedgekeurde Scrum Foundations-docent Erwin Verweij. Zorg voor minimaal vier uur persoonlijke interactie met uw docent Na het succesvol afronden van uw cursus, kunt u een optionele assessment afleggen om uw nieuwe kennis van Scrum en agile aan te tonen

Wat ga je leren?

Wat kunt u verwachten?

Door deze cursus te voltooien, verdient u een Scrum Foundations-certificaat van voltooiing dat uw kennis over de fundamentele elementen van Scrum valideert, zoals uiteengezet in de Scrum Foundations-leerdoelen. Certificaathouders worden ook lid van de Scrum Alliance.

Als certificaathouder

Herkenning in de voordelen van Scrum. Begrip van Scrum-rollen, -gebeurtenissen en -artefacten en u bent meer voorbereid om een Scrum Alliance-certificeringsaanbod te nemen (d.w.z. Certified ScrumMaster® of Certified Scrum Product Owner®)

Na de cursus ontvangt u

Toegang tot een uniek eLearning-assessment in uw eigen tempo en een digitale badge die individuen op LinkedIn en andere sociale mediaplatforms kunnen plaatsen.

Momenten

Nog geen events ingepland

Coaches en Trainers

...
Erwin Verweij

Coach, trainer, agile viking en facilitator.