Verkrijg inzicht in de beginselen en werkwijzen van DevOps.

In deze DevOps Fundamentals-training behandelen we de belangrijkste concepten van DevOps. De focus ligt op de mindset die DevOps succesvol maakt. DevOps heeft met techniek te maken, maar is uiteindelijk een cultuur. Maar ook passeren Agile, Scrum, Kanban en Lean passeren de revue.

main_image_devops

Wanneer deze opleiding?

De DevOps Fundamentals-training heeft als doel je van de benodigde kennis te voorzien en je DevOps-vocabulaire uit te breiden. Je verkrijgt inzicht in de beginselen en werkwijzen van DevOps. Bovenal is de training ontwikkeld om je aan te moedigen een rol te vervullen als inspirator van verandering. Je leert anderen te motiveren en te begeleiden door je kennis en ervaring te delen, en door toe te passen wat je over DevOps hebt geleerd en nog zal leren.

Wat ga je leren?

De voordelen van DevOps

De mindset die bij DevOps hoort leidt tot een hogere kwaliteit én snellere oplevering van het eindproduct. Bij deze training leer je alles over de voordelen van DevOps en het optimaliseren van jouw organisatie.

het Service Delivery-proces

DevOps brengt Development en Operations dichter bij elkaar om zo organisatiedoelstellingen te kunnen behalen. Door te beginnen met het einde in gedachte, worden processen verbeterd en de kwaliteit verhoogd.

De verhouding tussen DevOps, Lean en Agile

DevOps is een cultuur waarin meerdere Agile methodieken samenkomen. Wij geven je alle kennis die je nodig hebt om deze methodieken te leren kennen.

Praktijkvoorbeelden

In de training geven wij unieke en succesvolle praktijkvoorbeelden van bedrijven die DevOps succesvol hebben geïntegreerd, met de daarbij horende resultaten.

Populaire DevOps-tools

Binnen de DevOps-wereld zijn diverse tools beschikbaar om het proces makkelijker te laten gaan. Wij weten precies welke tools succesvol zijn gebleken en welke jij kunt gebruiken in jouw organisatie.

Het implementatieproces

Om DevOps goed in een organisatie te implementeren komt er wat techniek bij kijken. Maar uiteindelijk is DevOps een cultuur, waarbij wij je helpen deze te integreren.

Dit is DevOps

DevOps is de belofte van high-performance teams. Het is een werkwijze waarbij de neuzen allemaal in dezelfde richting staan door transparantie, samenwerking, integratie en automatisering. Vanaf het begin bij de klantvraag tot het moment dat het product live staat. Overal wordt goed nagedacht over de factoren die uiteindelijk invloed hebben op de kwaliteit van het eindproduct. Deze factoren zijn bijvoorbeeld regelgeving, beveiliging, prestaties, uitrol en monitoren. Bij DevOps sluit alles naadloos op elkaar aan, wat leidt tot een hogere kwaliteit, hogere klanttevredenheid en snellere levering. DevOps is een cultuur, een mindset die je gaat beheersen.

Momenten

Nog geen events ingepland

Coaches en Trainers

...
Martin de Ruiter

Ervaren Agile coach bij zowel grote als kleinere bedrijven. Fan van de Agile mindset en DevOps. Houdt wel van wat leven in de brouwerij.

...
Erwin Verweij

Coach, trainer, agile viking en facilitator.

Overweeg je DevOps of wil je meer weten over de kansen van Agile binnen jouw organisatie? We komen graag in contact.

Schrijf mij in