DevOps Fundamentals (DASA)
DevOps Fundamentals (DASA)
Get Tickets
Get INFO
DevOps Fundamentals (DASA)

Welkom bij de DASA DevOps Fundamentals 3.0, een inspirerende reis naar de kern van digitale transformatie! Bij InnSpire geloven we in de kracht van vernieuwing en samenwerking, en deze training is de perfecte springplank voorjouw DevOps-avontuur.

Dompel jezelf onder in een boeiende leerervaring, waar theorie en praktijk naadloos samenkomen. Ontwikkel niet alleen kennis, maar ook de vaardigheden om echte verandering teweeg te brengen. Samen met onze innspirerende trainers ontdek je hoe je de traditionele grenzen doorbreekt en een cultuur van synergie en innovatie creëert.

------ To review

Tijdens deze training behandelen we essentiële onderwerpen, waaronder:

  1. Voordelen van DevOps en Continuous Delivery: Verken de impact van DevOps op bedrijfsprocessen en begrijp hoe continuous delivery waarde toevoegt.
  2. DevOps-Principes naar Resultaten: Leer hoe DevOps-teams abstracte principes vertalen naar tastbare en meetbare resultaten.
  3. Relatie met Agile, Lean en IT-Servicemanagement: Begrijp de synergie tussen DevOps en andere frameworks zoals agile, lean en IT-servicemanagement.

onderwerpen

Van geautomatiseerde processen tot continue integratie en levering, deze training onthult de geheimen van een soepele softwarelevenscyclus. Leer hoe je teams verenigt, communicatie verbetert en snellere, betrouwbaardere resultaten behaalt. Innoveer op de frontlinie van IT en ontgrendel de ware kracht vanDevOps.

--To review

Na afronding van de training zul je:

  • In staat zijn de voordelen van DevOps en continuous delivery voor bedrijven uit te leggen.
  • Begrijpen hoe DevOps-teams principes in concrete resultaten vertalen.
  • Inzicht hebben in begrippen als testautomatisering, infrastructure automation, en build en deployment automation.
  • De relatie tussen DevOps en lean, agile methodes begrijpen.
  • Verschillende DevOps-organisatiemodellen kennen.
  • Weten hoe de cloud en delivery pipeline automation de werkwijze kunnen optimaliseren en versnellen.
  • Actief kunnen deelnemen aan discussies over de kritische succesfactoren van een DevOps-transformatie.

Doelen

Onze aanpak is niet alleen educatief, maar ook inspirerend. Stap uit je comfortzone, omarm verandering en word een pionier in het vormgeven van de toekomst van softwareontwikkeling. Met de DASA DevOps Fundamentals 3.0 ben jij klaar om de wereld van DevOps te veroveren. Innoveer, inspireer, transformeer –samen bouwen we aan de toekomst!

Get Your Tickets

DevOps Fundamentals InnSpire

27/2/2024

DevOps Fundamentals 3.0

20/3/2024

Liever een InnSpirerend
event op maat?

Bij InnSpire zijn we ons er terdege van bewust dat elke IT-organisatie uniek is, met specifieke behoeften, doelen en uitdagingen. Daarom bieden we ook trainingen die specifiek op maat zijn gemaakt voor jouw organisatie.

Meer info

Meer weten?
Stuur ons een bericht

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.